SPERANȚĂ……………


Atunci cand toate  rautatile lumii au reusit sa iasa din cutia Pandorei, datorita curiozitati acesteia, speranta….cea cu aripi plapande a ramas intemnitata.

pandora

Cand oamenii te vor uita, cand cei pentru care ai face orice te ignora, sau atunci cand oferi fara sa primesti nimic in schimb… nu iti pierde speranta. Daca oamenii te uita nu-i nimic nou intotdeauana fiecare isi urmeaza propriile interese, instinctul de conservarea primeaza, chiar daca atunci cand simti ca nimic nu m ai conteaza, ca cerul este prea greu pentru umerii tai, Chiar daca suferinta ta ca si a lui Prometeu pare vesnica, nu iti pierde speranta, Nimic nu este vesnic….chiar si dupa cea mai lunga noapte soarele o sa straluceasaca.

Speranta Cea mai plapanda traire din cutia Pandorei si totusi singura care iti da cea mai mare putere.. aceea de lupta si a mereg mai departe chiar daca nu azi, Poate nici maine sau chiar nici macar anul acesta, dar candva undeva o sa vina si momentul ca tot  ce ai oferit acestei lumi bun sau rau se va intoarce la tine. Doar nu dispera, Continua sa faci ceea ce faci bine, Iarta-i pe cei care iti vor gresi, Traieste, Gresteste, dar invata din greseli si cel mai important invata din greselile altora nu ai timpul necesar sa le faci pe toate.

Spera si zambeste…si zambeste-le si celor buni si celor rai…


Lasă un comentariu